Welkom bij Ren je Rot

Ren je Rot is de hondenuitlaatservice en het hondenlogeeradres voor Haarlem en omstreken. Ren je Rot heeft als werkgebied de woonplaatsen: Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen, Overveen, Santpoort, Velserbroek en Zandvoort.

U kunt bij Ren je Rot terecht als u  door uw dagelijkse verplichtingen niet altijd tijd heeft voor een lekker lange wandeling met uw hond. Of als uw hond wel eens langer alleen thuis moet blijven dan voor u acceptabel is.

De wandelingen van de uitlaatservice zijn minimaal anderhalf maar meestal twee uur, waardoor u zeker weet dat uw hond zijn energie kwijt raakt op een voor hem prettige manier. Er wordt gewandeld in verschillende natuurgebieden en omgevingen, zoals: het strand, de duinen, de Groene Weelde, Bussum bos, Bergen bos, de Soesterduinen en andere plaatsen. Uw hond wordt opgehaald en thuisgebracht op vooraf afgestemde tijden. Ren je Rot zorgt voor gepast vervoer. De groepssamenstelling van de honden is gevarieerd en niet te groot.

Ook kunt u, uw trouwe viervoeter bij Ren je Rot onderbrengen als u bijvoorbeeld op vakantie, een paar dagen of een dag weg gaat. Bij Ren je Rot krijgt uw hond de aandacht die u even niet kunt geven.

Als u gebruik maakt van de hondenlogeerservice van Ren je Rot weet u zeker dat uw hond dagelijks voldoende beweging krijgt en in huiselijke omgeving verblijft.

Dit bericht is geplaatst in Ren je Rot Uitlaatservice en getagd, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>