Over Ren je Rot

Hoe REN JE ROT tot stand kwam….

Mijn liefde voor dieren was al snel herkenbaar voor de mensen om me heen. Van cavia tot paard alles wat ik kon knuffelen, verzorgen en kammen kreeg mijn volledige aandacht. Als ik als kind verdrietig was wisten mijn ouders me altijd te vinden of op mijn kamer bij mijn cavia of bij mijn pony in de stal. Dagelijks ging ik met de honden van ons gezin naar het bos om lekker met ze te wandelen en te genieten van de geuren van het bos.

Helaas was de studie diergeneeskunde voor mij niet haalbaar en ben ik in mijn jonge jaren gaan werken als dierenarts assistente. Na 7 jaar gewerkt te hebben als dierenarts assistente ben ik mijn studie weer op gaan pakken en heb ik carriëre gemaakt in de bank –  en verzekeringsbranche als financieel adviseur.

Mijn liefde voor dieren is nooit minder geworden, de band die ik met mijn eigen dieren heb wordt alleen maar sterker naarmate ik ouder word. Ondanks dat ik succesvol was als financieel adviseur voelde ik toch een leegte in mijn werkende bestaan en was ik nooit echt gelukkig.

Toen ik door een re-organisatie gedwongen werd om na te denken over wat ik nu eigenlijk wilde met mijn toekomst kwamen steeds de woorden “gelukkig worden” boven. Dus stelde ik mezelf de vraag: “waar word ik nu eigenlijk echt gelukkig van?” En het antwoord op die vraag lag naast me op de bank mijn honden Eefje en Grietje.

Na lang nadenken ben ik samen met Eefje en Grietje in het diepe gesprongen en zijn we voor onszelf begonnen. En zo ontstond REN JE ROT honden uitlaat en logeer adres.

Met liefde voor de hond wil ik de honden die mij worden toevertrouwd net zo van de wandelingen laten genieten als ik dat zelf dagelijks met mijn honden doe. En ook de honden die hier komen logeren zullen net zo liefdevol worden verzorgd als mijn eigen honden.

Dit bericht is geplaatst in Ren je Rot Uitlaatservice en getagd, , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>