Links

Ren je Rot heeft als huisdierenarts Dier Medisch Centrum Kennemerland. Ren je Rot heeft voor deze praktijk gekozen omdat ze zich onderscheiden ten opzichte van andere dierenartsen in de regio door een nauwe samenwerking van meerdere dierenartsen binnen de praktijk met ieder hun eigen specialisme, ruime openingstijden (standaard 6 dagen per week bereikbaar) en een goede samenwerking met diverse specialisten uit andere praktijken.

Hoe de dierenartsen van Dier Medisch Centrum Kennemerland hun praktijk zelf omschrijven:

Dier Medisch Centrum Kennemerland en Dier Medisch Centrum Beverwijk zijn twee moderne klinieken in Velserbroek en Beverwijk. Met 7 dierenartsen en 12 assistentes staan we altijd voor uw klaar om uw huisdier de optimale zorg te verlenen. Met een heldere visie op de toekomst waarbij goede en betaalbare zorg voor uw huisdier voorop staat.

U kunt bij ons terecht voor alle zorg voor uw huisdier: onder andere consulten, bloedonderzoek, röntgenfoto’s, echo’s en (kijk) operaties. Maar ook voor specialistische behandelingen door een oogarts of chirurg bent u bij ons aan het goede adres. Alle zorg onder één dak!

Dier Medisch Centrum Kennemerland
Zadelmakersstraat 98
1991 JE Velserbroek
023-538 44 44
www.dierenartsvelserbroek.nl

Dier Medisch Centrum Beverwijk
Tijdelijk adres: Beneluxlaan 270
1966 WT Heemskerk
0251- 254 254
www.dierenartsbeverwijk.nl

——————————————————————————————————————————————-
Ren je Rot heeft ook het volste vertrouwen in de volgende dierenartsen uit de regio
——————————————————————————————————————————————-

Dierenkliniek Kenaupark: www.dierenkliniekkenaupark.nl/

Reacties zijn gesloten.